С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

"Третото око" дава отговори за духовно просветление

04.10.2016

Новата постановка на театрална къща Viva Arte надниква в човешката психика

"Третото око" дава отговори за духовно просветление

Целта на изкуството е да поставя въпроси, чиито отговори ни променят, като едновременно с това ни карат да си задаваме още въпроси. Един от тези въпроси е можем ли да намерим в мистиката и езотериката решение на всекидневните ни проблеми?

Новата постановка на театрална къща Viva Arte „Третото oко“ загребва дълбоко в човешката психика и с леко намигане разглежда депресията на съвременния човек и лечението й чрез нетрадиционни методи.„Третото око“

Милена Маркова
Милена Маркова

Трагикомична история за неудачите, през които преминава един прагматичен инженер (в ролята Стефан Иванов), твърдо решил да възроптае срещу безразличието и неправдите. За нежност и внимание копнее и самотната му съседка (играе Невена Бозукова), но тя е избрала пътя на духовното просветление. Неочаквано в живота им нахлува едно жизнерадостно момиче (изпълнява се от Милена Маркова), което вярва, че животът трябва да се живее и че мечтите рано или късно се сбъдват. И в крехкия свят на човешките взаимоотношения баналното и поетичното, битовото и възвишеното, трагичното и сантименталното се заплитат в кълбетата на делничното. Но вярата, надеждата и любовта остават живи.

Стефан Иванов
Стефан Иванов

Постановка: БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ

С участието на: НЕВЕНА БОЗУКОВА, СТЕФАН ИВАНОВ, МИЛЕНА МАРКОВА, АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ

Премиерата на постановката "Третото око" е на 10 октомври 2016 г. на открита сцена „Сълза и смях” в София. Постановката може да гледате още на 11.10 - Казанлък, 17.10 - Пазарджик, 24.10 - Бургас, 26.10 - Стара Загора, 28.10 - Димитровград, 31.10 - Пловдив. 

Невена Бозукова
Невена Бозукова


В новия брой

Не сме идеални! Но в това ни е чарът