С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Трима актьори в ново представление в „Сълза и смях“

24.02.2016

Възможно ли е да избягаш от моментните желания? На този въпрос намираме отговор в спектакъла "Мъртвия град"

Трима актьори в ново представление в „Сълза и смях“

Мъртвият град е потънал в привидното спокойствие на инерцията на човечеството. В един апартамент след десет години се срещат Агнес, Алиса и Алекс. Като в капсула на безвремието една отдавна потънала история ще оживее или потъне завинаги от битката на любовта и мечтите със слабостите на всеки един от тях. Възможно ли е да избягате от моментните желания, за да последвате пътя на свободата и красотата отвъд разбирането ни за съществуване?

На 27 февруари ще се състои премиерата на представлението "Мъртвия Град" на камерна зала на театър "Сълза и Смях ". Автор е Юлия Савиковская - млада авторка от Санкт Петербург, живееща в Лондон. Режисьор е Василка Йорданова.

Ще се насладите на играта на тримата актьори Марина Александрова-Мандарина, Ирмена Чичикова и Христо Терзиев. Пиесата е съвременна, урбанистична и импозантна.

Сценограф на представлението е Илияна Кънчева. Музикалната среда е дело на Павел Стефанов.


В новия брой

От новия брой на сп. ELLE: посрещаме годината, в която ще сме силни и уверени