С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Влезте в машината на времето с... вариете!

11.03.2015

Българският аналог на „Мулен Руж“ - спектакълът „Булевард“ развълнува и звездите, сред които Теодора Духовникова

Влезте в машината на времето с... вариете!

Пренесете се в епохата на „Мулен Руж“, но не в Париж, а в София. Вариететното шоу „Булевард“ е пред своя шести спектакъл. По-пищен, по-зрелищен и по-модерен от всякога, обещава продуцентът Виктор Николов. Той и артистите от вариетето ще ви посрещнат на 19 март в залата на Rainbow Plaza.

„Булевард” не е просто шоу, на което отиваш, за да гледаш отстрани. От първата крачка в залата до финалното спускане на завесата уникалната атмосфера, която екипът създава специално за вас, ще се погрижи да изживеете напълно спектакъла. Цялостното изживяване започва от прага на залата. Очаква ви не просто шоу, а пълно потапяне в уникалната атмосфера на бляскавите парижки нощи, които превърнаха кабаре „Мулен Руж” в легенда. За пълното ви удоволствие в цената на билета влиза още стилна вечеря в компанията на чаша ароматно вино или първокласно уиски. Благодарение на феерията и разнообразието от сценични жанрове, „Булевард“ е идеален както за любителите на цирковото изкуство, така и за всички почитатели на танца и театъра. Поднесен в необичайни и модерни форми, спектакълът обещава една незабравима вечер.

„Булевард“ е създаден преди две години от трупата млади български артисти от Fire Soul, танцьорите от „Балет 11“ и певците от дует Expose. Представлението от самото си начало е замислено като мащабен проект, който да събере на една сцена най-доброто от цирковото изкуство и традиционните сценични жанрове.

Артистите смайват с уникална комбинация от въздушна акробатика, магия, танци, песни на живо, жонглиране, комедийни етюди и екзотична танцова акробатика на пилон. Всичко това вплетено в история, която ще ви държи в трепетно напрежение през цялото време, за да ви остави накрая без дъх. След всяко премигване ви очакват фойерверки от нови цветове и движения, а историята между тях ще ви завладее напълно. Всичко това е поднесено с любов към позабравените традиции на бляскавото сценично изкуство. В същото време младите артисти са се постарали да поднесат „Булевард” на съвременната публика по възможно най-модерен начин чрез три мултимедийни екрана, множество костюми и декори, изпълващи величествената сцена.

Специални гости на „Булевард” досега са били легендарният маг Астор и актрисата Теодора Духовникова, която не скри изумлението и възторга си от видяното. В списъка на ВИП гостите, посетили до момента спектакъла, са още Александър Балкански, актьорът Стефан Щерев, колежката му Деси Тенекеджиева и други.

Актрисата Теодора Духовникова споделя впечатленията си от спектакъла:

Теодора Духовникова
Теодора Духовникова

Булевард” ме остави развълнувана и приятно изненадана! Много талант и труд стоят зад всеки такъв успешен спектакъл. За едно наистина добро шоу се изискват изключителни артисти - танцьори, певци и актьори едновременно. Разбира се – и сценография, костюми... За мен е по-трудно да се почуствам като истински зрител. И когато гледам театър или филм, винаги го правя от гледна точка на артист. Виждам неща, които другите хора не забелязват. Но докато гледахме „Булевард“, съпругът ми се забавляваше истински. Него тези професионални деформации са го пропуснали, за щастие. Той е адски критичен, но след края на представлението каза, че би го гледал още веднъж, което значи много.


В новия брой

Корицата на новия брой на сп. ELLE