С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Черният цвят е признат за най-сексуалния

04.12.2015

Харесван е от умните и сексуални хора: вижте 36 доказателства в снимки за стил в черно

Черният цвят е признат за най-сексуалния
 © ImaxTree

Неотдавна бе проведено изследване сред 1000 души, които трябвало да отговорят на въпроса с какви цветове асоциират различните човешки черти. Изненадващото било, че повечето положителни черти и качества били асоциирани с черния цвят. 56% от анкетираните го приемат като знак за увереност, 45% - за интелект. Оказва се, че черният цвят е най-подходящ за интервю за работа или за първа среща.

Повечето мъже (46%) смятат, че жена е най-сексапилна в черно, а на второ място (38%) - в синьо и светлосиньо. Само една трета (28%) приемат за най-сексапилен червения цвят.

© ImaxTree

Забележително е, че 64% от анкетираните жени също приемали за най-сексапилен образ на мъж, облечен в черно, а само 32% от жените приемали мъж в синьо за сексапилен. Най-неуместният цвят за първа среща се оказва кафевият – така смятат и мъжете, и жените.

© ImaxTree

Черният цвят е най-сексапилният

Назад Напред

Автор Люба Вангелова


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE