Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Чорапите със сандали отново са тук

Люба Вангелова • 18.03.2017

„О, да!“ или „О, не“ тази тенденция е в кулминацията си

Чорапите със сандали отново са тук
 © ImaxTree

Акцентите в модните тенденции за пролетта са ясни отдавна. Харесва ли ви или не, един от тях ще бъде комбинацията сандали с чорапи. Отново! Да, връщаме се към този стил, който си мислехме, че е отдавна отминал, но се оказа, че е направил само пауза.

Освен по подиума, ги виждаме активно и по улиците. Инспирирани от жълтите сандали на Givenchy, носени с дебели кафяви чорапи, модните фенове създават съвсем неочаквани визии. Celine пък предлага латексови чорапи... Трябва да признаем, че повечето комбинации на чорапи със сандали са наистина фънки и оригинални, особено, когато чорапите са с графични елементи, а сандалите – с оригинален ток. Такава комбинация ни показа Libertine по време на седмицата на модата в Ню Йорк за сезон пролет-лято 2017.

Какви да са чорапите? Това е въпрос на личен стил и индивидуална смелост Примерите са за тънки и прозрачни, но и за плътни памучни и цветни. Освен това много марки вече създават чорапи за сандали, които са с апликации от камъни или бродерии или различни брошки за чорапи.

Комбинацията чорапи със сандали търпи разнообразие от промени, варианти на съществуване, упреци и похвали, което означава със сигурност поне едно – вълнува всички фенове на модата. 

Комбинация чорапи със сандали за пролет 2017

Назад Напред


В новия брой

Модел и актриса в Ню Йорк, красивата Александра днес е бушмен в Намибия