С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Instagram обича кожа с косъм

03.12.2015

Вижте доказателството в 50 снимки

Instagram обича кожа с косъм
 © Instagram

През годините позициите „за“ и „против“ на носенето на естествена кожа са с различна активност. Официално отказали се от естествената кожа са дами като Стела Mакартни и Вивиан Уестууд – едни от любимките на еко обществата.

Въпреки това дизайнерите продължават да създават дрехи и аксесоари от естествена кожа с косъм, а клиенти като Ана Уинтър да ги носят. На панаира на суетата се приемат и двете становища.

© @mexaekaterina

Оказала се пред епохален избор, модата все още трудно прави избор между естествената и изкуствената кожа. Безспорен е един факт: кожата с косъм вече няма сезонна обусловеност и заема универсално място сред материите като дантела, кашмир и лен. Любовта към кожата остава, макар и в гардероба на всяка любителка да има и еко кожа. Но в Instagram снимките доказват любовта към аксесоарите и обувките от кожа косъм, както и към чантите, шапките и към хита на сезона – сандали от кожа с косъм и дълги шалове.

© @liudmilahq

Кожа с косъм в Instagram

Назад Напред

Автор Люба Вангелова 


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE