С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Искате ли да влезете в ателиетата на световните дизайнери?

Мария Георгиева • 01.11.2017

Побързайте! Остават още няколко дни до края на записването за ELLE International Fashion & Luxury Management Program

Искате ли да влезете в ателиетата на световните дизайнери?
 © iStock

Не са особено много пътищата, които да ви отведат в някои от ателиетата на световните дизайнери. Точно сега обаче имате тази възможност!

Ако сте любопитни да надникнете зад кулисите на световната мода, както и да научите повече за модния мениджмънт, побързайте – остават броени дни до края на записването за ELLE International Fashion & Luxury Management Program. Това е съвместна програма за обучение на ELLE International и известния MIT University.

В хода на обучението ще имате възможност да влезете в някои ателиета на най-известните модни марки и дизайнери, ще получите ценни съвети от високопрофесионални лектори и ще посетите редакциите на ELLE в Париж, Мадрид и Ню Йорк.

Ще научите как да се възползвате от революцията, наречена Fast Fashion, как да интегрирате новите технологии в луксозната модна индустрия, нужни ли са ви инфлуенсърите, как се трансформира пазара на луксозни марки... И още, и още нови и актуални теми, които ще гарантират успеха на всяко начинание в модния мениджмънт.

Обучението е от ноември тази година до май следващата, като може да изберете само онлайн платформата или да я комбинирате и с лекции в някой от големи световни градове.

Чуйте обръщението на Дейвид Шмитлайн от MIT Univesity:

За повече информация и записване ТУК.


В новия брой

Майли Сайръс на корицата на новия брой на ELLE