Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Най-красивите булчински рокли представени на Седмицата на висшата мода в Париж 2018

Кристиан Пижов • 27.01.2018

Zuhair Murad, Chanel, Ziad Nakad, Giambattista Valli са едни от виртуозите на булчински рокли, които могат да накарат всяка жена да мечтае да облече тяхна рокля в най-важният за тях ден

Ziad Nakad HC RS18
Ziad Nakad HC RS18 © IMaxTree

Всяка година с нетърпение очакваме да видим haute couture ревютата и колекциите на най-големите модни имена. И тази година те не ни разочароваха. Напротив, накараха ни отново да влезнем в света на имена, като Karl Lagerfeld, Ziad Nakad, Giambattista Valli и Ralph e Russo, където няма невъзможни неща. Тук всичко е позволено, а мечтите и мислите им са най-добре изразени именно в това, което правят най-добре - кутюр колекциите. 

По традиция черешката на тортата винаги е запазена за финал. Именно там искаме да фокусираме вашето внимание. Голяма част от дизайнерите са отредили специалната финална презентация за Нейно Величество - булчинската рокля. 

Chanel HC RS18
Chanel HC RS18 © IMaxTree

Мечтата на всяка жена е да се види в бяла рокля, нали? Ние бихме си позволили да перифразираме този израз по следния начин: Мечтата на всяка булка е да се види в булчинската рокля на Chanel, или Zuhair Murad. И определено има причина... 

Zuhair Murad HC RS18
Zuhair Murad HC RS18 © IMaxTree

Роклите им не са просто поредната бяла сватбена одежда. Те са като скъпоценен камък - бляскави, красиви, уникални и разбира се - много, много скъпи. 

С радост искаме да Ви представим едни от най-големите шедьоври на френската мода за сезон пролет 2018:

Най-красивите булчински рокли представени на Седмицата на висшата мода в Париж 2018

Назад Напред


В новия брой

Модел и актриса в Ню Йорк, красивата Александра днес е бушмен в Намибия