С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пролет без каре и пепит не може

Кристиан Пижов • 01.05.2018

Многообразието от „клетки“ в гардероба е огромно, а модните street style гурута ще ви покажат кои са последните тенденции за този сезон

Пролет без каре и пепит не може
 © IMaxTree

Тратан, мадрас, арджайл, пепит и други варианти на тема каре са сред основните, които са застъпени в колекциите за пролет-лято 2018.

Карето обаче е класика, която съществува извън времето и сезоните и е неподвластно на тенденциите. Ето защо просто констатираме факта: пролетното каре отново присъства в гардероба ни в различни стилове и цветове.

Участват всичките варианти на тартан – татарсол (с тънки контури), арджайл (контрастни ромбове), пепитите „пачи крак“, „кучешки зъб“ (подобие на „пачи крак“, но със завиване), каре тип „принцът на Уелс“, клетките мадрас (асиметрична, идва от Индия) и дори ултрамодерната оптична клетка на карето.

Пролетно каре

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE