Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Dior разбира мъжете

26.09.2016

Ароматен шок и въздействаща визия: името й е Sauvage

Dior разбира мъжете

В историята си парфюмна къща Dior винаги е умеела да разбира и да изненадва мъжете, като създава удивителни аромати, любими на няколко поколения. С всеки аромат, с всяка история се появява нова автентична личност, мъж, надарен с уникална задълбоченост. Героят Dior е силен и мощен като истински персонаж от киното... Eau Sauvage показа невиждан дотогава мъж, авантюристът на Fahrenheit постави света в краката си, а волният принц на Dior Homme го съблазни.

През 2015 г парфюмната къща навлезе в нова територия за мъжете и създаде истински ароматен шок с притегателната сила на велика класика. Въздействието идва още с името - “Sauvage” /див, непокорен, необуздан, първичен, неукротим, неопитомен/. Dior име! Сблъсък на Дивото и Благородното.

Следващата генерация "Sauvage", която се забавлява с историята на марката и чертае сама новата си и модерна съдба. Eau Sauvage е вечна класика, безспорен символ на добрия вкус. Новият "Sauvage" е непосредствен и силен, като манифест за свобода.

Уханието

"Sauvage" е радикален, моментален мъжествен аромат. Точно какъвто го искаше Франсоа Демаши, Dior парфюмерист-творец: суров, див и благороден едновременно. Аромат с дълготрайна свежест, изтъкан около дървесна структура.

В началото е Бергамотът - силен като студен вятър. Експлозия от доминираща свежест. Това е единственият бергамот, който Франсоа Демаши избра и моделира сам. Това е неговия "savage" бергамот, който възтържествува в прекомерни дози.

Постепенно се появява Ambroxan® и бавно разгръща благородните си амброви нотки. Смолата, тамян, черен пипер от Съчуан и розов пипер изпускат, пронизващ здравец, богат ветивер, лавандула от Ваклуз и Дром, пачули.... все символи на мъжествеността.

"'Sauvage' моментално ми проговори. Идеята ми имаше ясна посока и силно изявление. Беше като необработен камък, който аз изваях и моделирах.", Франсоа Демаши, Dior парфюмерист-творец

Луксозна, изчистена и компактна, но с чувствени линии, бутилка отразява мъжествената величественост на марковия аромат. Бутилка, която притежава цялото великолепие на технически подвизи и развитие, трупани с години.

И Johnny Depp показва истинската си същност...

Няма нищо по-достойно от мъж, който плаче. Неговата единствена, свобождаваща сълза е признак за неговото заминаване. Шаманът "Sauvage" знае, че всеки образ е послание: “Не в главата, а в сърцето”

Музиката е композирана от Ry Cooder /жива легенда, считан за един от най-големите китаристи на всички времена/специално за тези образи и следва Depp в пустинното му пътешествие в племенния пулс и ритъм на американско-индианските барабани.

Досега Джони Деп никога не е бил лице на парфюм. Никога не е изпълнявал ролята на друг характер, освен образите, маркирали славната му кариера. Сега е мъжът "Sauvage" на Dior.

В "Sauvage" е модерен шаман, който не се страхува нито от приключения, нито от емоциите си. Безпрецедентно изиграна роля, с която разчупва шаблона на собствената си идентичност. Актьорът отдаде тялото и душата си на Dior, за да превърне този аромат в символ.

В чест на една година от лансирането на най-успешния аромат SAUVAGE, на пазара днес е новата разфасовка на този пристрастяваш аромат от 200 мл. 

От 28.09 до 2.10 колата от клипа SAUVAGE ще бъде позиционирана в THE MALL. Може да се присъедините, за да отпразнувате вълнуващо 1 година  от лансирането на аромата заедно с екипа на Dior. 

Автор Люба Вангелова

Коментари

Все още няма коментари за "Dior разбира мъжете".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Модна икона на 50?

За него

Модна икона на 50?

Тези мъже преобръщат представите ни за сексапил

10 идеи за празничен козметичен шопинг за мъже

За него

10 идеи за празничен козметичен шопинг за мъже

Изненадайте го или му помогнете да избере сам

Само за мъже: брадата намалява риска от рак на кожата!

За него

Само за мъже: брадата намалява риска от рак на кожата!

И още четири любопитни факта за жените, които си падат по лъмбърсексуални мачовци

В новия брой

Топмоделът Мартина Димитрова на корицата на сп. ELLE