С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Окосмяването по гърдите на мъжа сигнализира за неговата интелигентност

Кристиан Пижов • 28.07.2017

Освен признак на мъжественост, окосмяването при мъжете ще ви помогне да разберете, дали бъдещият ви партньор е гений

Окосмяването по гърдите на мъжа сигнализира за неговата интелигентност
 © iStock

Чудили ли сте се защо през лятото някои мъже разкопчават повече ризата? Сега вече знаете, че това е признак не на лоши обноски, а на висока степен на интелигентност!

Може да ви се струва нелепо, но научно изследване твърди, че косматите гърди са сигнал за по-висока интелигентност.

Психиатърът д-р Айкаракуди Алиас е провел проучване, според което косматите гърди се срещат по-често сред мъжете с по-високо образование, например, лекарите.

Д-р Алиас е изследвал мъже лекари стажанти в САЩ и открил, че 45% от тях са „много космати“. Това е на фона на само 10 процента „много космати“ мъже сред общото население. Същата зависимост се е запазила, когато сравнил академичния успех на студентите. Сред завършващите инженери отличниците били по-космати от останалите.

Странните свидетелства не спират дотук! Изследване на 117 мъже от дружеството на високоинтелигентните мъже в Менса е установило, че е по-вероятно те да имат по-окосмено тяло от останалите. Най-интелигентните имали косми и по гърба.

 


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE