Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Йога или кафе? Кафе и Йога!

Люба Вангелова • 20.04.2017

Уханието на прясно смляно кафе е достатъчно за комфорта в душата

Йога или кафе? Кафе и Йога!

Сутрините са трудни, така е. Освен ако не сте от онези чучулиги, които като пружинки стават от леглото още в 06:00 ч. Всеки друг се нуждае от реални усилия и мотивация - да се надигне, да се довлече до кухнята, да си направи кафе и след около 20 минути да отвори очи, за да погледне света.

Имаме нужда не просто от кофеин, за да се почувстваме енергични. Имаме нужда от мотивация. Затова половината от приятелите ми правят сутрин йога. И се опитват да ме спечелят за каузата, като ми казват, че всичко, което ми трябва, е само една постелка и няколко минути сутрин.

Аз обаче не заменям кафето, не защото не трябва, а защото го обичам.

Обичам уханието му, обичам асоциациите с него, обичам ритуала с него, обичам чашата, в която го пия, обичам горещината му, обичам вкуса му. И не само, че не мога да се откажа от него, а дори не мога да направя компромис с кафето ми.

И точно, както вселенският закон гласи: „Който търси, намира!“ и аз намерих – автоматична кафемашина Saeco Incanto Deluxeeco. Това е визуализацията на любовта ми към кафето. Тази кафемашина сякаш оживява, когато прави кафе и е истинска мотивация да ставам сутрин рано и да се явявам в кухнята по изгрев слънце.

Не че се отказвам и от йога, ноSaeco Incanto Deluxe ми помага да получа всички позитиви, които получавам и от йога.

# Комфорт в душата – уханието на прясно смляно кафе е достатъчно за това. Както мускулите ми се разтягат и отпускат едновременно по време на изпълнение на асаните.

# Отпускане на сетивата Saeco Incanto Deluxe е изключително удобна за ползване автоматична кафемашина, която прави всичко бързо и лесно: от смилането на кафето до пяната на капучиното.

# Разнообразие – от еспресо до лате макиато - 6 различни напитки може да разнообразяват сутрините ми и да не позволяват да влизам в рутината. Не е ли това една добра грижа за настроението ми?

# Чистота Saeco Incanto Deluxe има воден филтър AquaClean, който позволява да правя до 5000 чаши кафе без декалциране на водата. В продължение на 2 години ще имам съвършено чиста вода в кафемашината без нужда от премахване на накипа.

# Кафето, също като йога, ми помага да се чувствам съсредоточена и концентрирана, отнема умората ми.

# Йога може да правите веднъж или два, или три пъти на ден – важното е да слушате тялото си. Но с кафето от Saeco Incanto Deluxe е същото – веднъж или два пъти на ден, дори и повече: интензитетът и ароматът са ваш избор, а следобяд може да се освежите с капучино или latte macchiato. Това, че мога да адаптирам желанията си, ме кара да се чувствам свободна.

Нямам намерение нито да намалявам, нито да изключвам кафето – това е моята сутрешна любов и енергия. Също както йогата за приятелите ми.

Позитивна сутрин с кафе от кафемашината ми Saeco Incanto Deluxe с йога. Перфектната сутрин!


В новия брой

Модел и актриса в Ню Йорк, красивата Александра днес е бушмен в Намибия