Преминете към основното съдържание

1 милион долара на епизод за "Сексът и градът"

И още подробности за продължението на култовия сериал.

Съобщава се, че звездите на „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще печелят по над 1 милион долара за всеки епизод от култовия сериал на HBO. Хитът, създаден от Дарън Стар, първоначално вървя шест сезона от 1998 до 2004 година. Базирайки се частично на едноименната книга на Кандис Бушнел, той проследи живота на модната журналистка Кари Брадшоу, която описва как четири жени бродят заедно из просторите на любовта, кариерата и приятелството в Манхатън. Сериалът постигна огромен успех, спечелвайки няколко награди „Еми”.

„Сексът и градът“ се утвърди като феномен на телевизионната поп култура в началото на 2000-те години и от известно време в пресата периодично се появяваха съобщения за рестартиране на проекта. Но този път всичко е официално. В неделя, както главните актриси, така и HBO, официално потвърдиха слуховете за завръщането на сериала на екраните. Докато Паркър, Никсън и Дейвис са готови триумфално да повторят ролите си, Ким Катрал вече съобщи, че няма да участва в проекта. Изглежда отсъствието на любимата Саманта се е отразило на хонорарите на останалите участници, които ще получават солидни възнаграждения.

Според влиятелното издание Variety, Паркър, Никсън и Дейвис ще спечелят над 1 милион долара за всеки епизод. Освен това и трите ще бъдат изпълнителни продуценти на 10-епизодната поредица.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser