Преминете към основното съдържание

10 безумни правила, които трябва да спазват ВСИЧКИ в семейство Кардашиян-Дженър

Да си член на известното семейство не е толкова лесно!

№1. Да не се появяват в бански на ярко слънце

И смисълът тук изобщо не е в това да се предпазят от вредните лъчи: ярката слънчева светлина подчертава целулита и другите несъвършенства на кожата на снимките, така че всички Кардашиян-Дженърс отиват на плажа само в „златния час“, когато слънцето нежно осветява кожата - почти като любимите филтри на семейството в Instagram.

№2. Всички гости на къщата трябва да подпишат споразумение за конфиденциалност

Никой няма право да разказва какво се случва зад вратите на дома на Кардашиян-Дженър: когато поканят гости, звездните домакини ги молят да подпишат споразумение за конфиденциалност. Ако поканеният откаже, бива отпратен любезно у дома. Без изключения.

via GIPHY

№3. Да не наричат Крис Дженър баба

А също така бабче. На 64 години Крис Дженър изглежда невероятно и едва ли някой би посмял да я нарече баба. Но какво трябва да правят многобройните внуци на риалити звездата? Просто е: наричат я „мила“. А дядо Брус, който през 2015 г. завърши процедура по смяна на пола и стана Кейтлин Дженър, новото поколение на семейството нарича „Бум Бум“.

№ 4. Последната дума винаги е на Кание Уест

Помните ли как по време на церемонията на MTV през 2009 г. Кание излезе на сцената по време на награждаването на Тейлър Суифт и каза: „Тейлър, много се радвам за теб и сега ще ти позволя да довършиш благодарствената си реч, но наистина вярвам, че един от най-добрите видеоклипове за всички времена е на Бионсе.”? А как каза: „Хората ме гледат все едно съм Хитлер“? А идеята му да се кандидатира за президент? Този „скромен” артист, който искрено съжалява, че никога няма да може да види собствения си концерт на живо, дърпа конците и семейство Кардашиян-Дженър трябва да го слуша.

№ 5. Ким, Кайли и Кендъл не могат да пият алкохол на публично място

Въпреки че феновете на известното семейство обичат клюките, те приемат Кардашиян-Дженър като пример за подражание. За да не станат заложници на компрометиращи ситуации, най-популярните представители на семейството - Ким, Кайли и Кендъл - не трябва да пият алкохол на социални събития и не могат да се появят дори леко пийнали на публично място.

№ 6. В дома на Кортни Кардашиян няма микровълнова, wifi и не влиза никакъв вид фастфуд

Кортни Кардашиян води здравословен начин на живот и е най-вманиачена от цялото семейство. Микровълновите печки и Wi-Fi рутерите, които излъчват опасно лъчение, са забранени в къщата й, а в хладилника на риалити звездата никога няма да намерите полуфабрикати, газирани напитки, млечни продукти и обикновени плодове и зеленчуци.

№ 7. Не се усмихвайте на папараците - те не са ни приятели

След като през 2008 г. интимното видео на Ким Кардашиян взриви интернет, известното семейство преразгледа отношението си към папараците. Според правилата на Кардашиян-Дженър, те не могат да поздравят репортерите, да общуват с тях и дори да се усмихват, за да не превърнат отношенията с папараците в приятелски.

№ 8. Използвайте допълнително удостоверяване на всички устройства

През 2014 г. Ким Кардашиян пострада от хакери, които заобиколиха механизмите за сигурност iCloud и в мрежата изтекоха лични снимки на звездата. След неприятния инцидент цялото семейство Кардашиян-Дженър инсталира допълнителна защита на своите електронни устройства: сканиране на ретината, 10-цифрени кодове за сигурност и биометрични данни за влизане.

№ 9. Кейтлин Дженър не може да се преоблича в къщата

Брус Дженър, който през 2015 г. официално се превърна в Кейтлин Дженър, започна преходния процес за промяна на пола още през 80-те години. Съпругата му Крис, разбира се, знаеше, че е на хормонална терапия. Но въпреки това тя не позволи на Брус да пробва женски образи у дома, докато все още са женени. За целта Брус се изнасял за известно време на хотел, където на воля обличал рокли и пробвал различни техники на грим за бъдещата си женска самоличност

№ 10. Не напускайте дома без грим

Кардашиян-Дженър винаги трябва да изглеждат перфектно, дори по пътя към супермаркета. Разбира се, с годините на практика те се научиха как да правят коса и грим за няколко минути и знаят как да създадат естествен свеж вид с помощта на овлажнител, бронзант и спирала само за 5 минути. А когато не отиват само до супермаркета, имат достатъчно време за любимото си контуриране и пълна make up програма.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser