Преминете към основното съдържание

10 филма, които ще ви вдъхновят за следващото ви пътешествие

И всичките са романтични!

Колко филми сте гледали с прекрасни дестинации, които спират дъха ви, но са останали мимолетно в съзнанието ви? Точно затова решихме да ви представим 10 емблематични за времето си ленти, които разкриват красотата на Италия, Франция, Абу Даби...

Изгледайте ги и със сигурност ще знаете името на следващата дестинация, която искате да посетите с човека до вас, а защо не и сами! 

Под небето на Тоскана

„Под небето на Тоскана” ще ви накара веднага да хванете първия самолет за Италия, за да се разходите из Тоскана и сами да се убедите, че "La vita e bella". Филмът е изпълнен със спиращи дъха кадри от най-красивата и романтична част на Италия и разкрива една от тайните на щастливия живот, който водят италианците, а именно да живеят простичко, наслаждавайки се на хубавата храна и страхотното им вино.  

Полунощ в Париж

Най-гледаният филм на режисьора Уди Алън разказва за двама млади американци, които са заедно от ученическите си години и смятат да се оженят през есента, отиват за няколко дни в Париж, където бащата на годеницата на Гил има бизнес среща. Докато Инес и майка й се радват на случайна среща с друга двойка и заедно откриват туристическите съкровища на града и луксозните му магазини, Гил попива мистериозното вълшебство на местата, където любимите му автори някога са живели в “безкраен празник”. Той чувства, че в Париж ще намери вдъхновението, което ще му помогне да използва успеха си като холивудски сценарист и ще добие смелост да пише романи.

Разгледайте галерията от снимки и разберете кои други 8 филма биха ви вдъхновили за следващото ви романтично пътешествие:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser