Преминете към основното съдържание

10 нови заглавия на книги през февруари

ФОРМИТЕ И ЦВЕТОВЕТЕ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ „ПРИКАЗКА ЗА ВЪЛШЕБНАТА ФЛЕЙТА“  / 

По повод 260-годишнината от рождението на Моцарт фондация „Културни перспективи“ и издателство „Ентусиаст“ ще зарадват най-малките почитатели на великия композитор със страхотна, забавна и цветна поредица от образователни книжки, която не просто ще ги отведе в приказната страна на вълшебствата, но и ще им подари първите знания за света, който ни заобикаля.

Всеки месец децата и техните родители ще могат да се насладят на нова мултифункционална книжка, свързана с героите от операта „Вълшебната флейта“, а всяка от тях ще бъде чудесно въведение в света на цветовете, формите, числата, буквите и в красотата на заобикалящия ни свят. В края на годината малките ценители на вълшебната приказка ще притежават уникална колекция от дванайсет книжки, вдъхновена от прочутото произведение на Волфганг Амадеус Моцарт. 

Първата книжка от поредицата – „Форми и цветове“ – е предназначена за деца от 0 до 3 години. Тя предоставя възможност на децата да открият лесно и забавно многообразието от фигури и цветове като опознаят героите от приказката. Малки и големи заедно ще открият в приказната книжка страхотен начин на забавление, ще учат и играят, правейки асоциации и създавайки сами своята история по илюстрациите.

Издателство „Ентусиаст“

2 от 11

ФОРМИТЕ И ЦВЕТОВЕТЕ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ „ПРИКАЗКА ЗА ВЪЛШЕБНАТА ФЛЕЙТА“ / По повод 260-годишнината от рождението на Моцарт фондация „Културни перспективи“ и издателство „Ентусиаст“ ще зарадват най-малките почитатели на великия композитор със страхотна, забавна и цветна поредица от образователни книжки, която не просто ще ги отведе в приказната страна на вълшебствата, но и ще им подари първите знания за света, който ни заобикаля. Всеки месец децата и техните родители ще могат да се насладят на нова мултифункционална книжка, свързана с героите от операта „Вълшебната флейта“, а всяка от тях ще бъде чудесно въведение в света на цветовете, формите, числата, буквите и в красотата на заобикалящия ни свят. В края на годината малките ценители на вълшебната приказка ще притежават уникална колекция от дванайсет книжки, вдъхновена от прочутото произведение на Волфганг Амадеус Моцарт. Първата книжка от поредицата – „Форми и цветове“ – е предназначена за деца от 0 до 3 години. Тя предоставя възможност на децата да открият лесно и забавно многообразието от фигури и цветове като опознаят героите от приказката. Малки и големи заедно ще открият в приказната книжка страхотен начин на забавление, ще учат и играят, правейки асоциации и създавайки сами своята история по илюстрациите. Издателство „Ентусиаст“Свързани статии
10 нови книги за февруарските топли вечери

Очакват ви биография на Шанел, срещи със Скорсезе, съчинения на Фройд и не само...

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser