Преминете към основното съдържание

10 от най-модерните булчински рокли за 2018

Все още имате време да поръчате един от тези шедьоври за вашия сватбен ден, което ще ви гарантира визия, съобразена с всички модни тенденции за 2018
© IMaxTree

Няколко месеца ни делят, до хубавото време и пика на сватбените церемонии. Все още има време, през което булките да подготвят своята сватба-мечта. Първото и най-важно нещо за всяка жена, готова да извърви пътя към олтара е Нейно Величество - Сватбената рокля. 

Ако сте от тези булки, които все още нямат такава, не се тревожете! Имате достатъчно време да закупите роклята-мечта. Чудите се какви са тенденциите и кое е актуално за този сезон? Ние имаме отговор на тези въпроси:

Ключовата дума, която стои зад колекциите на почти всички булчински брандове е една: индивидуалност! Към това се стремят едни от най-големите имена в този бранш. А и към това трябва да се стремите и вие самите. Това в никакъв случай не значи, че не можете да изберете класическа рокля - тип принцеса, или любимата дантела. Това означава, че роклята, която носите в един от най-важните дни в живота ви трябва да изразява самата вас, като задължително в нея присъства елемент, които характеризира самата вас - блясък, класически шифон или кралствена бродерия са само примери, които да ви подскажат какво точно имаме предвид. 

Модните тенденции за 2018 година също са ясни. Те гласят, че булчинската рокля трябва да бъде по тялото, като по нея присъстват задължително пера, сребристи бродерии и много камъни. Шифонът е заменен от свободнопадащи полупрозрачни материи, които буквално описват тялото ви. Не се притеснявайте, ако нямате перфектните мерки за подобна рокля.

В колекциите присъстват и класически модели, които са съобразени именно с проблемни структори, като прикриват коремната област и ханша и същевременно с това разкриват красотата на шията и врата ви.

Cymbeline RS18

Дантелените сватбени рокли са класика в жанра. За тях няма сезон, година или десетилетие. Те винаги ще остават модните безцелъри на всеки бранд. Но ако държите да сте оригинална и да заслепите всички в деня на сватбата ви, можете да изберете един от най-дръзките и различни модели сватбени рокли - тези с качулка, вместо воал.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser