Преминете към основното съдържание

10 ризи, в които се влюбихме от пръв поглед

Галерия

Отново залагаме на сигурно и се доверяваме на класиката. Без значение от новите тенденции, класическите модни находки са непреходни. Ризата е една от тях. Тя е сред най-елегантните ни придобивки, затова често я избираме за офиса, комбинирана със сако, прав панталон или пола до коляното. Обикновено избираме бяла риза, защото излъчва професионализъм и увереност, а точно това се стремим да покажем на работното място. Но, разбира се, не я носим само там. В ежедневието си може да заложим и на по-смели и ярки, цветове и принтове.

Dior, Erdem, Valentino, Fendi, Franchi, Y Como и Zimmermann ни впечатлиха с разнообразни кройки, десени и богата цветова палитра. Кроп топ моделите бихме носили с панталон или пола, но задължително с висока талия. Интересно съчетание, което наблюдаваме през последните сезони, е това между риза и рокля. Бихте ли опитали?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser