Преминете към основното съдържание

10 стайлинг решения с елегантен бял панталон: Хит за лято 2020

Галерия

Какво по-свежо и елегантно стайлинг решение от белия панталон? В края на лятото не сме готови още да се откажем от него. Бялото е супер актуално този сезон и още имаме време да му се порадваме. Зимата рядко се спираме на тоалет в бяло, но сега може да си го позволим и то без дори да се замисляме. Alexander Wang, Altuzarra, Balmain, Boss, Ferragamo, Lanvin, Max Mara и Vuitton ни вдъхновиха с 10 идеи и ни показаха как да го носим, за да сътворим ефектна визия, приковаваща вниманието.

Според психологията на цветовете има свойството да внушава удобство, спокойствие и надежда. Играе ролята на лекарство за наранената душа и дава усещане за ред и смисъл в живота, като ни помага да се отървем от негативните мисли, които понякога ни тревожат. Смисълът на белия цвят е изразен и в сватбената рокля на булката. Показва красотата и невинността на новия живот.

Извадихте ли вече любимия бял панталон от гардероба? Ако още не сте, направете го!

Още по етикети

лято , бял , панталон
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser