Преминете към основното съдържание

10 съвета на Madame Coco за уютна Коледа и празнична трапеза

Когато остават само няколко дни до Коледа, всеки има нужда от Madame Coco и нейните съвети за коледни подаръци и домашен уют.

Домът е отражение на нашия вътрешен свят, а трапезата, особено коледната, е мястото, на което се отваряме, за да споделим емоциите си с най-близките. Със съветите на Madame Coco ще преминете с лекота през празничните обяди и вечери, ще се представите като магьосник на домашния уют и ще впечатлите вашите гости.

И така, нашето малко пътешествие по пътя към коледното съвършенство започва от трапезата. В миналото Коледа винаги се е свързвала с червения цвят, но тази тенденция все по-често отстъпва място на различни нюанси на синьото – от кралско синьо до пастелно. Синьото е новото коледно червено. С комплект чинии в наситено синьо от Madame Coco можете да внесете свеж зимен акцент на празничната трапеза.

За почитателите на класиката пък препоръчваме бял костен порцелан. Още от времето на барока крале, принцове и принцеси са се хранели в барокови порцеланови съдове. Френска класика - не можем без нея!

Пиенето на кафе е ритуал. Особено, когато става дума за чаша освежаващо кафе след пищен обяд. Освен, че ще блеснете с класа при сервирането, комплект кафени чаши са удачен универсален подарък, когато сте поканени някъде в последната минута. Защото, нека не се лъжем – всички пият кафе.

Уют, уют и пак уют се постига с добре премерена светлина. Всички знаем какво е вълнението покрай поставянето на коледните лампички, но за трапезата подходящият свещник е всичко, което ви трябва. Madame Coco има всякакви – високи или за чаени свещи, те могат да направят чудеса!

Малките неща, които правят голямата разлика. Коледните трапези са известни със своята пищност. Домакините искат да дарят семейството и близките с най-доброто и да блеснат с разнообразни кулинарни умения. Покажете майсторство в правенето на сосове и внимание към всяка малка купичка. Така и баба ви ще ви похвали, а после ще благодарите на Madame Coco!Използвайте времето, прекарано със семейството и го запечатвайте в снимки винаги, когато имате възможност. Особено с бабите си. След години ще сте благодарни за тези мигове, поглеждайки към рамкираните снимки.


На празниците всеки има нужда от прегръдка, но понякога просто да се омотаеш в памучно топло одеяло също е достатъчно. С коледни мотиви или в по-обичайни десени одеялата на Madame Coco преобразяват вашата мека мебел, а вие се чувствате точно на място у дома си!


Oh Christmas tree, oh Christmas tree

За по-голямо удобство поставете малко килимче пред елхата, където са наредени коледните подаръци. Така децата ви, нетърпеливи да отворят подаръците си, ще са седнали на мекичко, домът ви ще има още един акцент в коледния кът, а снимките ще станат страхотни!


Всички го предпочитат студено, когато говорим за пенливото вино. Бъдете прецизни и подгответе празничната напитка с правилната температура навреме. Сервирайте я охладена на масата и запомнете, че трябва да я държите охладена до изпиването на бутилката!


В края на годината не забравяйте чашите! Без тях празникът няма да е същият! Несъмнено кулминационната точка на Новогодишните празници е гръмването на пенливото вино - този своеобразен рестарт. Така че, вдигнете гордо красиви чаши и отбележете със звън новото начало.Madame Coco пожелава весели празници и нова уютна година!

Продуктите на Madame Coco можете да намерите в магазините в мол България и The Mall. Посетете Мадам Коко България на brauro.com и се възползвайте от онлайн намаленията.

Ето и още интересни идеи за подаръци от Madame Coco:
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser