Преминете към основното съдържание

10-те най-секси женски части на тялото според мъжете

Тази информация ще ви помогне да повишите самочувствието си

© iStock

Повечето жени страдат от ниско самочувствие, недоволни от тялото си. Но на какво всъщност обръщат внимание мъжете в женското тяло?

Вярно е, че външността е първото, което всеки забелязва в другия. Но дори в тази система на оценяване е важно какво се вижда в началото, но и в края. Исторически е обусловено така, че тънката талия, широките бедра, сочните устни и блестящите коси издават за добра плодовитост на жената. След много изследвания по темата се оказва, че не гърдите в женското тяло са тази част, която най-много привлича мъжете. В класацията с най-сексуалните части на тялото у жената попадат доста изненадващи варианти. Запознайте се с тях.

10. Крака

Едва ли първо краката са това, което сте си мислели., че мъжете заглеждат, но те го правят с охота – особено, ако са с добре поддържан маникюр, с тънки глезени и гладка кожа.

9. Гръб

Това е може би една от най-малко популярните части на женското тяло, но гледката на леко оголен гръб има силата да доведе мъжа до лудост.

8. Корем

Това е една от онези части на женското тяло, които не бива да занемарявате. Почти във всяка анкета женският корем е заемал лидерско място в отговорите. Повечето мъже обичат да гледат добре поддържан женски корем, не лишен от естествени извивки обаче, което запазва женствеността му.

7. Коса

Това е един от символите на женствеността, което го прави толкова въздействащ сексуално върху мъжете. Някои предпочитат блондинки, други – брюнетки, но всички мъже харесват дълги, меки, ухаещи на хубаво коси. Разбира се, има и такива, които харесват къси коси, но това са изключение от правилото.

6. Бедра

Няма нищо по-сексуално от жена, която поклаща бедрата си. Мъжете предпочитат по-закръглените.

© iStock

5. Усмивка

Всъщност това е мощно оръжие – малко мъже са способни да устоят на усмихваща им се жена. Усмивката дава знак на мъжа, че жената е щастлива с него, а мъжете обичат да бъдат обичани.

4. Устни

Сочните устни са способни да привлекат мъжкото внимание, но не и ако са прекалено гримирани в ярки тонове. Тогава отнемат цялото внимание от другите части на тялото, а устните е добре да го подхранват, без да го узурпират.

3. Гърди

Ето че стигнахме и до най-очевидната част на женското тяло. Дълбокото деколте е способно на много подвизи на мъжете, на които те не са си мислели, че са готови. Ако обаче не притежавате апетитен бюст, по-добре се съсредоточете над номер 2 в класацията.

2. Дупе

За разлика от бюста, дупето компенсира винаги липсата на внимание. Макар че това е въпрос на лично предпочитание: някои мъже харесват повече бюста в една жена, а други – дупето й. Така че всяка жена може да намери партньор, който да оценява формите й по достойнство.

1. Очи

Мъжете обичат да предизвикват удивление! И затова за тях от най-голямо значение са очите – именно в тях те виждат въздействието, което имат върху жената. Само един поглед е достатъчен, за да бъдат поразени.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser