Преминете към основното съдържание

10 звездни продукта за събуждане на кожата на тялото

Трябва да ги имате за пролетта

Пролетта се усеща с всички сетива! Това е най-очакваното време на годината – възприемаме света през призмата на красиви емоции, свежест, енергия и желание за нов старт.

Преди да се заемете за специфичните грижи за тялото си, ние ви препоръчваме да се погрижите за тонуса и енергията на кожата му. Това е първа стъпка в програмата за силен старт на пролетта, за събуждане и енергизиране на духа ви.

Предлагаме ви 10 звездни нови продукта за грижа за тялото, които ще направят лесна и приятна тази първа стъпка. Ключът към щастливото тяло е свежест и тонизиране. Вижте кои нови козметични продукти ще ви подарят това.

Първа стъпка за събуждане и тонизиране на кожата е нейното почистване и ексфолиране. Новата прекрасна гама грижа за тялото на Bio Beaute by NUXE комбинира тонизиращите свойства на екстракт от цитрон от Корсика, с био растителни масла, иновативна текстура и очарователен слънчев аромат на есенциални масла. Тонизиращият и ексфолиращ гел премахва мъртвите клетки, като предпазва хидролипидния филм, благодарение на комфротната си текстура. Обогатен с био слънчогледово масло, ексфолиращият гел подготвя кожата за следващите продукти за грижа.

Също отлична подготовка на кожата е почистването й с четка. Представяме ви четка от ново поколение за звуково-честотно почистване Smart Profile от Clarisonic. С нея може да почиствате кожата на лицето и на тялото Smart технологията на Smart Profileпредлага 11 пъти по-добро почистване в сравнение с ръчното. Иновативната микрочип технология, налична във сяка smart четка адаптира силата и времето за цялостна грижа за лице и тяло в няколко минути. Четката за тяло за турбо масаж Smart почиства, ексфолира и масажира тялото и оставя кожата вълшебно почистена и тонизирана.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser