Преминете към основното съдържание

11 години заедно! Шарлийн и Албер позираха заедно в чест на годишнината

Мир и любов! Ето какво демонстрират принц Албер и принцеса Шарлийн на последната снимка в чест на 11-ата годишнина от сватбата им.

Дворецът сподели нов кадър на двамата, които отбелязаха важната дата през уикенда.

На снимката Шарлийн е в рокля цвят мента с дълбоко деколте и пеплум: елегантен модел, който подчерта великолепната й фигура, както и впечатляващия й бюст. Принцесата е избрала за снимката обеци и диамантена висулка.

Сватбата се състоя на 2 юли 2011 г. и беше запомнена с шумен скандал. Шарлийн се опита да избяга от церемонията и беше задържана на летището в Ница, но в крайна сметка беше отведена на собствената си сватба от охраната на Монако.

Докато вървеше към олтара булката не успя да скрие сълзите си: снимки на „плачещата принцеса“ се разпространиха по целия свят. Въпреки болката от изневерите на Албер, Шарлийн все пак се омъжи за него, а бракът им е белязан от десетки слухове, че принцесата не е щастлива и търси начин да избяга от златната клетка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser