Преминете към основното съдържание

11 музикални фестивала наблизо, които не тряба да пропускате това лято

Повечето - на два часа път с кола ... или самолет
© Francofolies Blagoevgrad

Лято без поне един посетен фестивал е пропиляно лято. 

Музикалните фестивали не са малко, а от ELLE сме направили селекция на 15 от тях, за които си заслужава да си вземете отпуска. 

ТОП 3 МУЗИКАЛНИ ФЕСТИВАЛИ НАБЛИЗО

№ 3ФРАНКОФОЛИ - Благоевград, България / 22-23.06 2018 /

Започваме списъка с франкофонския фестивал на родна почва. Тази година в Благоевград меломаните ще могат да се насладят на изпълненията на Róisín MurphyAyo и Maître GIMS.  Организаторите на събитието тепърва ще разкриват цялата програма на музикалния фестивал, но сме сигурни, че и тази година няма да ни разочароват с подбора на изпълнители. 

© MTV PRESENTS VARNA BEACH

№ 2. MTV PRESENTS VARNA BEACH - Варна, България / 12.08.2018 /

С присъединяването на Redfoo, Rita Ora и DJ-ите на Club MTV - Rewire & Varski, се очертава много силен лайнъп на тазгодишното издание на MTV Presents Varna Beach 2018. Още много международни звезди ще бъдат обявени скоро!

© EXIT Festival

№ 1. EXIT Festival - Нови Сад, Сърбия / 12 - 15.07.2018 / 

Това е най-близкият фестивал, който предлага най-различни жанрове музика и изпълнения на топ артисти. От хип хоп до денс, четиридневният фест тази година ни кани да чуем на живо David Guetta, Grace Jones, Migos, Nina Kraviz, Sevdaliza и много други. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser