Преминете към основното съдържание

12, 13 и 14 февруари - дни на влюбените в театър „Българска армия“ -

Само срещу целувка - двама с един билет през целия февруари

През най-романтичния месец актьорите от трупата на театър „Българска армия“ ще докажат, че светът се върти, заради и благодарение на любовта във всичките й проявления и ще играят едни от най-романтичните спектакли от репертоара на театъра.

За вечната и уж незначителна разлика между хората, за щипките от всички емоции на артиста, за жестоката действителност и защитаването на достойнството, можете да разберете с всичките си сетива още на 12 февруари, както и на връх Свети Валентин на премиерата на „Стрелайте по артиста”. В постановката участват Калин Врачански, Георги Къркеланов, Антоанета Добрева – Нети, Владислав Виолинов, Александър Дойнов, Стойко Пеев, Йордан Алексиев, Радосвета Василева, Яна Бобева, Йордан Ръсин.

Ако пък сте решили да празнувате Трифон Зарезан, актьрите ще приемат вашите „последни поръчки” в едноименното представление в навечерието на празника. Мърморковците, които стигат до прозрения за щастието и любовта, за нуждата да помагаш и за гения на живота, могат да се окажат свежата глътка от вашето театрално питие за месеца на сцена-клуб „МаксиМ”, 19:30 ч.

Сред заглавията е и незабравимото превъплъщение на доайена на трупата Васил Михайлов в образа на Дон Жуан от спектакъла „Завещанието на целомъдрения женкар”, за да „полетите” заедно на крилете на чистата любов отвъд плътските привидности. Него може да видите на 13 и 22 февруари от 19 ч.

Програма на театър „Българска армия“ до края на месеца:

12.02. четвъртък СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА - ПРЕМИЕРА

13.02. петък ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪРЕНИЯ ЖЕНКАР

13.02. петък ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ

14.02. събота СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА – ПРЕМИЕРА

15.02. неделя МНОГО ШУМ ЗА НИЩО

17.02. вторник ШВЕЙК

18.02. сряда ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК

19.02. четвъртък ДЕКАМЕРОН

19.02. четвъртък ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ

20.02. петък В ПОЛИТЕ НА ВИТОША

20.02. петък ЕМИГРАНТИ

21.02. събота ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА

22.02. неделя ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪРЕНИЯ ЖЕНКАР

23.02. понеделник ЛАЛУГЕР

26.02. четвъртък СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ

27.02. петък В ПОЛИТЕ НА ВИТОША

27.02. петък ЕМИГРАНТИ

28.02. събота НОЖИЦА - ТРЕПАЧ

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser