Преминете към основното съдържание

12 идеи за маникюр за Хелоуин - от зловещ до сладък

Подготовка за най-загадъчния празник на годината

Тази година Хелоуин (както и други празници) ще е по-различен - без шумни партита и многолюдни компании.По разбираеми причини форматът на празниците става домашен и, разбира се, това няма да се отрази добре на настроението ни. Единственият изход е сами да си измислите забавление: облечете се в страшни костюми у дома, поставете декорации в стаята и не забравяйте малките детайли - например маникюр. Тази година тенденцията за експериментиране с дизайна на ноктите набра скорост (така че поне нещо да ни зарадва в толкова труден момент), а Хелоуин е чудесен повод за нови фантазии.

@nailsinc


Можете да получите вдъхновение от примери от Instagram - за щастие има много от тях. Някои от опциите наистина са плашещи: 3D очи, имитация на капки кръв и неонови атрибути на страшния празник, поставени на зловещ черен фон. По-малко радикални и дори сладки идеи също могат да бъдат приложени - например, нарисувайте малки смешни тикви на прозрачен фон или сладкия призрак - Каспър. Разбира се, дори и най-креативният дизайн няма да замени мащабно парти с костюми, музика и мистериозна атмосфера, но пък ще се заредите с настроението за вечерта на 31 октомври - ние гарантираме!

Още по етикети

Хелоуин , маникюр
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser