Преминете към основното съдържание

13 идеи за маникюр, с които Меган Маркъл (отново) да наруши кралския протокол

Тя така или иначе го прави достатъчно често
© GettyImages

Всички знаем колко стриктен е кралският протокол що се отнася до... всичко. Меган Маркъл е първата бунтарка в Кралското семейство, която неведнъж си позволява леееко да наруши установените с години правила.


REBEL, REBEL: Меган Маркъл наруши кралския протокол за пореден път


Дори по отношение на маникюра правилата в кралския двор са достатъчно стриктни – къси нокти и лак в неутрален телесен тон. На сватбата си Меган Маркъл беше с точно такъв маникюр. Въпреки че под определен ъгъл се забелязваха сиво-лилави отенъци. Отново нарушение!

И тъй като знаем, че Меган ще го направи отново, й предлагаме 13 идеи за маникюр, с които да наруши Кралския протокол. Е, не прекалено, но напълно достатъчно, за да предизвика неодобрението на Кралицата.

Напомняме ви, че можете да спечелите един от 5-те страхотни комплекта за маникюр, като гласувате в конкурса на rozali.com и SNB Proffesional „Любим маникюрист на България за 2018“. Повече подробности вижте тук.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser