Преминете към основното съдържание

14 идеи за изненади за 14 февруари

Не са вечеря и рози, а номер 13 ни е любимо
© iStock

Последното нещо, което искате да ви се случи на Свети Валентин, е, да се забиете в ресторант за бързо хранене или да си стоите у дома с филма по кабелната телевизия. За да изкарате добре няма нужда от сериозна финансова инжекция, нито от поредното клише.

#1. Танци

Не в клуба, разбира се. Разчупете модела – подарете си урок по самба. Кой знае, може да откриете, че сте много добра двойка.

#2. Ледена пързалка

Независимо от колко време сте двойка, това е приключение, което ще ви „разкаже“ много един за друг. Няма как да не се държите за ръце и да не се подкрепяте, което ще ви сближи и ще ви даде усещане за премината граница.

#3. Призрачна обиколка

Как ли ще реагира другият, ако му предложите да се поскитате сред изоставени сгради по тъмни улици? Може би няма да се осмели да ви откаже?

#4. Вино тур

Отдайте почит и към Трифон Зарезан, като му посветите специална вечер за дегустации. Ако резервирате нощувка в избрана изба, ще направите събитието наистина специално.

#5. На лов за изкуство

Измислете си собствена версия на клъбинга – вместо по клубовете, може да обикаляте по местата с арт дух, които познавате, или да откривате нови такива.

#6. Тематична филмова вечер

Звучи като изпитание, но филми с Одри Хепбърн и Грегъри Пек определено носят голямо удоволствие, когато са придружени от ... очакване за нещо повече.

#7. Състезание за въображението

Подгответе се предварително по зададена задача: най-много предложения за необичайна нощ, най-интересно предложение за интимна вечер...

#8. Игра на филми

Нека темата да е любовни филми обаче. Това е забавен начин да влезете в ролята на главните герои и кой знае... да почерпите малко опит от тях.

#9. Без цел и посока

Не ви ли се е искало понякога да тръгнете нанякъде, без да знаете къде – да се оставите пътят и фаровете да ви водят?! Шофиране, заради усещането за свобода? Направете го!

#10. Стриптийз бар

Тази провокация трябва да е одобрена и от двамата, но е перфектен момент да се тествате докъде сте готови да стигнете в интимната си връзка.

#11. Караоке

каква по-добра възможност да усетите химията помежду си от това, да пеете класически любовни песни заедно като "I Got You Babe".

#12. Четене на поезия (!)

Ок, вдъхновихме се от Кари Брадшоу и Mr. Big, но може би е добре да имате подръка книга с любовните писма на известни личности – останалото го знаете.

#13. Втора първа среща

Върнете се там, където започна всичко и го изживейте отново. Поръчайте си същата храна дори, опитайте се да изживеете първите трепети. Успех!

#14. Смешна нощ

Знаете ли колко добре ще се почувствате, ако се смеете заедно цяла нощ? Опитайте! Комедии, скечове, вицове – подгответе се.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser