Преминете към основното съдържание

15 идеи с бяла риза за пролетта

Комбинирайте я с шорти, а по-смелите – добавете и висок ток
© IMaxTree

Всеки знае – бялата риза е в основата на базовия гардероб. И на женския, и на мъжкия. Във всеки сезон тази дреха е любима и от практична, и от естетическа гледна точка. Тази дреха е идеална и като кройка, качество и разнообразие от комбинации, както за ежедневието, така и за вечер.

Във всяка колекция за сезон пролет-лято 2015 дизайнерите ни показват бяла риза в различен стил. Изготвихме селекция с някои варианти за това как да я носите през настъпващата пролет.

Актуална комбинация е риза с пола до коляното. Не става дума за баналната визия, която можете да видите във всеки офис. С бяла риза, пола и чорапи до коленете можете да се явите на парти и дори на романтична среща! Аксесоарите за това съчетание може да са обувки с масивна платформа, тънък колан и обемно колие.

Бяла риза с къси панталони е фаворит в списъка ни за стилове с тази дреха. Този микс придава освен особен сексапил на излъчването, също и лека непринуденост и бохемски шик. Подхождайте внимателно: за да облечете шорти, трябва да сте убедени, че имате стройни крака. За по-смелите комбинацията с обувки на висок ток е задължителна. За да балансирате визията с къси панталони, добре е да я съчетавате с риза с дълъг ръкав от фина материя.

Комбинацията от бяла риза и дълъг панталон „like-a-boy” е класика за всички сезони.

15 идеи с бяла риза за пролетта

Галерия

15 идеи с бяла риза за пролетта

Предложения от подиума за пролет-лято 2015 с бяла риза

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser