Преминете към основното съдържание

15 снимки от Норвегия, които ще спрат дъха ви

Норвегия предлага частица от всичко: снежни планински върхове, красиви гори, невероятни фиорди, приказни гледки на северното сияние и величествени крайбрежни сцени. Благодарение на уникалната география на Норвегия и нейните обширни размери,...

Норвегия предлага частица от всичко: снежни планински върхове, красиви гори, невероятни фиорди, приказни гледки на северното сияние и величествени крайбрежни сцени. Благодарение на уникалната география на Норвегия и нейните обширни размери, съществуват много благоприятни възможности, за да се насладите на околната среда, която е много различна. Хора пътуват от цял свят, за да посетят Норвегия и това не е без причина. Регионът е не само богат на недокоснати места, но и на история и култура.

Основният туристически сезон започва в средата на юни и продължава до средата на август. Тогава всички атракции са отворени с удължено време, а много от хотелите предлагат добри цени. Като цяло най-доброто време за посещение на Норвегия е от май до септември. Късната пролет също е подходяща, но ако планувате туристически походи в планините, имайте предивид, че много маршрути и хижи остават затворени до края на юни.

 Подгответе паспорта си, защото тези 15 снимки ще ви покажат защо Норвегия е следващата дестинация, която трябва да посетите! 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser