Преминете към основното съдържание

15 визии с кожени панталони – как да ги носим през зимата?

Salvatore Ferragamo, Alberta Ferretti, Moschino, Sally LaPointe, Philipp Plein, Balmain и Calvin Luo са избрали да ни покажат в своите колекции различни съчетания на кожения панталон. Кожата е подходяща за сезона и е в топ трендинг! Със сигурност ще се чувствате удобно и топло с нея

Известните дизайнери представят 15 визии от модния подиум, съчетани по интересен и елегантен начин.

Salvatore Ferragamo избира кожени панталони в различни цветове: червено, жълто, оранжево, зелено, черно. Внесете малко цвят в есенно-зимния си гардероб и го разнообразете. Ferragamo съчетава панталоните с кожено яке в същия цвят. Всички стайлинг предложения може да разгледате в галерията.

Alberta Ferretti съчетава черния кожен панталон с черен топ с дълъг ръкав и дънков елек. По този начин ще получите една доста интересна спортно-елегантна визия. Черният кожен панталон е в колекцията и на Moschino. Брандът предлага съчетание с черно кожено яке. Подобна комбинация избират и Sally LaPointe, Philipp Plein и Balmain.

Jasquemus показва на модния подиум черен и жълт кожен панталон с висока талия. Предлага ги в съчетание с пепелно червен топ и бяла риза с флорални елементи, а за завършек – една малка цветна чантичка. Calvin Luo комбинира кожения панталон с широка риза.

Кожените панталони се превърнаха в хит за сезона. Ако искате да сте в крак с модните тенденции, побързайте да го прибавите към личната си модна колекция!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser