Преминете към основното съдържание

15 ярки чанти от подиума, които ще променят стайлинга ви

Галерия

Нека бъде цвят! Не се притеснявайте да залагате на наситените цветове. Те носят много положителна енергия със себе си и винаги са повод за усмивки. Ако все пак предпочитате по-семплите тонове за облеклото си, една ярка чанта няма да ви навреди, а ще постави стилен акцент върху цялостната ви визия. Малка или голама, кожена или текстилна, през рамо или носена в ръка? Вариантите са много, само си изберете. Все пак това е аксесоарът, без който не можем и почти никога не излизаме от вкъщи, без да сме взели любимата си чанта. Ако я комбинирате с цвета на обувките си и с този на колана, със сигурност ще привлечете вниманието на околните и ще се откроите с изискан стил и усет към детайлите. Дори и най-малките фешън елементи от тоалета ни, понякога правят голямо впечатление, ако са съчетани правилно.

Balmain, Chanel, Dolce&Gabbana, Fendi, Ferragamo, Ferretti, Isabel Marant, Valentino и Versace ще ви покажат 15 цветни чанти от колекциите си за пролет-лято 2021. За да бъде цветен не само стайлинга, но и деня ви, заедно с червилото, не забравяйте и усмивката си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser