Преминете към основното съдържание

16 идеи за омбре маникюр

Първо бяха устните, а сега и ноктите

Ако не сте виждали поне една жена с омбре маникюр в последните няколко месеца, то сигурно не излизате от вкъщи. Разбира се, това е в кръга на шегата, но е факт, че тази техника стана изключително популярна напоследък. 

Разбира се, омбре маникюрът има своите особености. На първо място той рядко се прилага при много къси нокти. И причината за това е, че не изглежда толкова добре, въпреки че има и добри попадения. Маникюрът ви може да е много или средно дълъг, със заострена, обла или дори квадратна форма - няма особено значение. Това, което със сигурност ще ви направи впечатление е, че при тази техника най-често се използват лакове от бежавата, бялата или розовата гама. Но не винаги! Виждаме и синьо, червено или лилаво.


15 ИДЕИ ЗА МАНИКЮР, КОИТО ЩЕ ВИ ПРЕНЕСАТ НА ПЛАЖА


Омбре техниката може да е приложена на всички пръсти или само на няколко. Може да се комбинира с други декорации, а преливането да бъде видимо или съвсем незабележимо, може да се използва и лак с брокатени частички - изборът е ваш, но ние ви съветваме да не прекалявате. 

Разгледате в галерията 16 идеи за омбре маникюр, взети от участниците в тазгодишните наградите Emily. А след това ви препоръчваме и да гласувате за вашия фаворит и това може ви донесе и награда - един от петте козметични комплекта на SNB Professional. Повече информация за томболата и наградите можете да научите и тук.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser