Преминете към основното съдържание

17 стайлинг решения от модния подиум в цвета на 2022: VERY PERI

Галерия

Аутфитът ни за днес е вдъхновен от цвета на годината PANTONE 17-3938 Very Peri - динамичен тюркоазено син нюанс, смесен с виолетово червено. Ако все още липсва в гардероба ви, Emporio Armani, Ferragamo, Ferretti, Givenchy, Isabel Marant, Lanvin, Saint Laurent, Scervino, Tods, Tom Ford и Valentino ще ви провокират да промените това. Все пак вече е февруари и няма за кога да се бавим, време е да влезем в крак с новите тенденции за 2022 г., заедно с момичетата от подиума. Лилавите нюанси са загадъчни, носят вдъхновение, отключват креативното мислене и творчеството, затова стайлингът с тях е винаги впечатляващ.

За първи път в историята на програмата "Цвят на годината" на Pantone се създава напълно нов цвят. Той отразява глобалните иновации и трансформации, които се случват в момента. Според компанията обществото разпознава цвета като критична форма на комуникация и начин за изразяване и въздействие върху идеи и емоции.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser