Преминете към основното съдържание

18 рокли, които ще ви превърнат в Barbie girl

Галерия

Нека си признаем, че като малки тайничко си мечтаехме да приличаме на любимата ни кукла Барби. Balmain, Burberry, Chanel, Tom Ford, Fendi, Herrera, Jacquemus, Valentino и Valli ни показаха, че това е възможно. Модните им предложения за есен-зима 2021/2022 сякаш са вдъхновени от розовия гардероб на куклата от детството ни. Тогава обичахме да си играем на модни дизайнери и стилисти, като създавахме най-разнообразни визии. Сега също експериментираме с тоалетите, но вече пред огледалото сме ние.

Розовите нюанси са ни любими и може да ги носим всеки сезон, не случайно ги виждаме доста често на подиума. Розовото е един от най-женствените цветове, символ е на любовта, грижовността и нежността, които излъчваме.

Извадете най-кокетните си модни придобивки и създайте стайлинг, който да ви превърне в Barbie girl. Всяка една жена носи в себе си частица от детето, което е била преди години. Връщаме се в детството, но с още повече стил и блясък!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser