Преминете към основното съдържание

2-годишна Инстаграм звезда на модния подиум в Ню Йорк

Мили-Бел Даймънд има над 130 000 последователи в социалната мрежа и собствена модна марка

Само на 2 години, момиченце от Сидни се прослави в Instagram в качеството си на моден блогър. Новината покрай малката австралийка е, че ще дефилира на модния подиум в Ню Йорк, пише Daily Mail. Мили ще бъде най-малкият модел, който ще се разходи по подиума на Little Miss Aoki - нова линия на луксозния моден бранд за детски дрехи Mischka Aok.

Малкото момиченце Бел Даймънд е известна в социалната мрежа като Мили и до момента има над 138 хиляди последователи. Майката на момичето редовно публикува нейни снимки в различни модни дрехи, допълнени с аксесоари на известни марки. Именно тези снимки донесоха на малката Мили покана да дефилира на Модната седмица в Ню Йорк през февруари.

В интервю за Daily Mail Australia, майката на Мили-Бел разказва, че тя и дъщеря й са много развълнувани от поканата. Страхотният тандем ще продължи работата си по модната си марката MBD, но приоритетът им в момента е идващото модно шоу. 

„Работили сме с Уини (създателят на Mischka Aoki) и преди. Мили-Бел беше облечена с рокля на марката за първата си поява на червения килим през 2016 година – каза тя. - Това ще е първото дефиле на Мили, но тя обича вниманието, така че ще се справи". Дрехите от новата линия ще са на по-достъпни цени от 380 до 450 долара, за разлика от тези на бранда-майка, чийто рокли стигат до цени от 50 000 долара.

Майката на Мили обясни още, че по време на гостуването си в Ню Йорк, Мили ще се срещне с няколко модни агенти. Благодарение на своята майка, малкото момиченце има шансове да стане един от най-желаните детски модели в света.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser