Преминете към основното съдържание

20 доказателства, че карето е един от най-подходящите десени за есента

Галерия

Карето се доказа като един от най-елегантните принтове и този сезон, а Versace, Lanvin, Chanel, Celine и Burberry ще ви покажат защо. Те избраха този десен за част от моделите в колекциите си за есен-зима 2020/2021. Вие сдобихте ли се с поне една такава модна придобивка, подходяща за непредсказуемия септември? В галерията ни сме събрали 20 ефектните визии, които ще ви вдъхновят. Този принт е изключително подходящ и за офиса, карираните костюми винаги са били символ на елегантност. Кои цветове да изберем? Откроиха се комбинациите между черно и бяло, черно и червено.

Карираният стайлинг излъчва стил, а допълнен от точните аксесоари ви гарантира визия, достойна за модния подиум. Обърнете внимание на детайлите, изберете подходящи обувки и чанта, които да си отиват. Бижутата също са от значение, малко блясък никога не е излишен, но и не прекалявайте. Понякога и едно колие е достатъчно, за да допринесе за изтънченото излъчване на тоалета ви.

Още по етикети

каре , есен-зима 2020/2021
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser