Преминете към основното съдържание

20 доказателства, че шортите могат да сътворят необикновена визия

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Даваме ви 20 доказателства, които ще ви накарат да повярвате, че дори и обикновените шорти могат да сътворят необикновена визия. Но има едно правило - важно е да изберете точните комбинации между дрехи и аксесоари. Ще ви помогнем в избора, защото сме събрали в галерията ни едни от най-вдъхновяващите визии от подиума, творение на Dolce&Gabbana, Fendi, Ferretti, Marant, Max Mara и Tom Ford.

Те ни показаха, че късите панталони са подходящи дори и за офис визията ни, колкото и изненадващо да звучи. Превръщат се в доста елегантно стайлинг решение, комбинирани със сако и риза. Облечени така, със сигурност ще привлечем погледите на колегите.

Открои се съчетанието между къси бежови панталони и леопардов топ, със зебра обувки на висок ток. Този тоалет е подходящ за най-смелите от нас, които обичат да експериментират с принтове и цветове. Ще обърнем специално внимание и на райето, което отново ни доказа, че класиката е винаги на мода. Спряхме се и на няколко едноцветни аутфита, за да ви припомним, че и един цвят е достатъчен. Не забравихме и флоралите, които са супер актуални всеки сезон, особено през пролетта и лятото.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser