Преминете към основното съдържание

20 ефектни колана за перфектен завършек на тоалета ни

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Коланът определено не е обикновен аксесоар, защото с него стайлингът ни изглежда напълно различен. Акцентите и малките детайли винаги правят впечатление, но са и лесен начин да разчупим обичайния си аутфит. Ако търсите малко разнообразие, прибавете към тоалета си ефектен колан, с по интересен дизайн или в ярък цвят, и веднага ще забележите разликата.

Може да носим любимия си колан с почти всяка дреха, която имаме в гардероба - с панталон, пола, риза, пуловер, палто... С приближаването на пролетта си спомнихме и за дългите бели ризи, които бяха тренд и миналата година. Достатъчно смели ли сте да ги носите като рокля, в комбинация с черен колан? В колекциите на Altuzarra, Bora Aksu, Chanel, Etro, Ferragamo, Ferretti, Kors, Moschino, Murad, Richard Quinn, Roberto Cavalli, Saint Laurent и Valentino ще откриете богато разнообразие от цветове, форми, орнаменти и дизайни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser