Преминете към основното съдържание

20 елегантни дамски чанти, които се откроиха на подиума

Галерия

Подготвили сме ви 20 стилни дамски чанти от летните колекции на Balmain, Boss, Burberry, Chanel, Dior и Dolce&Gabbana. Моделите, които ще откриете в галерията ни, са различни по форма, цвят и размери. За класическа елегантна визия избираме черна чанта, но ако искаме да добавим повече настроение, залагаме на флорални елементи или неон. Да не забравяме и белият цвят, който е сред най-актуалните за лято 2021, както за дрехите ни, така и за аксесоарите.

Най-практични са моделите, които носим през рамо, но все по-харесвани стават и тези, които са "тип портмоне". Когато искаме да вземем повече неща с нас, на помощ се отзовават макси чантите. Те винаги побират всичко необходимо. Трябва да си признаем, че в личната ни колекция имаме поне една такава, която може да използваме дори за кратки уикенд пътувания, вместо куфар. Стиска ли ви да грабнете най-голямата си дамска чанта в края на седмицата, да сложите банския си и една плажна рокля в нея, и да избягате с половинката си към морето?


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser