Преминете към основното съдържание

20 идеи за ефектен Halloween грим, който можете да си направите сами

Необходимо е доза артистичност и вдъхновение, за да се сдобиете с интересна визия, която да ви отличи от останалите
© Instagram

Ако сте от тези хора, които не страдат от скруполи, че нощта на Вси светии не трябва да се празнува, защото не е типичен празник за територията на България и искате да се позабавлявате на някое от десетките Halloween партита, то със сигурност ще ви трябва поне малко тематичен грим. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Art⭐️Street КУРСКАЯ (@artstreet_kurskaya) on

 

Не се притеснявайте! Не е необходимо да купувате специален маскировачен костюм, за да се впишете в обстановката. Една страхотна бюти визия би била достатъчен акцент, за да вдъхнете настроението, което е нужно на цялостната ви визия.

Днес много жени притежават страхотни грим умения. За това ви съветваме, ако не се справяте добре с четките, то със сигурност вашата най-добра приятелка ще ви помогне. Нужно е само да ѝ покажете снимка за вдъхновение, или making клипче, на Halloween бюти визия.

Ние сме се погрижили за това. Нужно е само да разгледате галерията от снимки, я която ще откриете 20 страхотни вдъхновения:  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser