Преминете към основното съдържание

20 офис визии, с които да приветстваме работната седмица

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Не трябва да пренебрегваме стайлинга, който избираме за времето в офиса, и точно затова сме ви подготвили 20 визии, с които да посрещнем работната седмица. Начинът, по който изглеждаме, е първото нещо, което забелязват колегите ни.

Сако или дънково яке, стилни шорти или пола, прав панталон или джинси? Няма грешен отговор, а световните дизайнери ще ви убедят в това. Сандалите на висок ток не са задължителни, но са препоръчителни, защото правят тоалета ни супер тренди и още по-стилен. Всяка успешна бизнесдама мисли за офис стайлинга си точно толкова, колкото и за работата си. Застанете пред огледало и пробвайте различни съчетания, защото сме сигурни, че идеите на Celine, Givenchy, McQueen, Sally LaPointe и Versace ще ви вдъхновят.

За привържениците на класиката сме избрали различни модели сака. Те винаги са били символ на елегантност. Ще ви припомним и колко актуални са дългите широки панталони. За тези от вас, които харесват спортното излъчване и го предпочитат дори и на работното място, сме подготвили няколко аутфита, в които централно място заема денимът. За по-женствена визия се доверяваме на права пола, комбинирана с бяла риза.

Разгледайте галерията ни и изберете новия си офис стайлинг. Не се страхувайте да експериментирате с различни съчетания, бъдете смели в избора си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser