Преминете към основното съдържание

20 плажни рокли, с които мечтаем да се разходим край морето

Галерия

Нека всички си признаем, че напоследък мислите ни ни водят някъде край брега на морето, без значение от това къде се намираме в момента. Докато разглеждахме летните колекции на Dior, Dolce&Gabbana, Ralph&Russo и Valli, забелязахме 20 рокли, които привлякоха вниманието ни, и много бързо ни провокираха да се пренесем, макар и мислено, на някое екзотично място с коктейл в ръка.

Цветовата палитра на подиума е богата, но белият цвят заема челните позиции, както и по-светлите нюанси. V-образните деколтета са още по-актуални сега, показващи сексапил и увереност. Асиметричните силуети на роклите също са подходящи за морската ни ваканция, тъй като се открояват от традиционните модели. Щом говорим за плажна мода, няма как да не споменем и плетените шапки с периферия. Те се превърнаха в тренд не само на плажа, все по-често ги включваме и в стрийт стайлинга си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser