Преминете към основното съдържание

20 предложения за стайлинг със сако и дънки, подходящи за офиса

Именно сакото вдъхва нужния делови стил на работното място, но има модели и цветови комбинации, които могат да внесат свобода и цвят в иначе скучноватия офис стил
Marc Cain/Benetton
Marc Cain/Benetton © IMaxTree, PR

Сакото е една от най-обичаните и използвани дрехи в ежедневието на всяка работеща жена. Често дрескодът на работното място позволява да неглижирате иначе скучния и еднообразен делови стил. Много от фирмите дори са въвели casual friday, в който служителите могат да дойдат дори и по дънки. Но тъй като говорим за работа и офис, не прекалявайте с разголването и кежуал дрехите.

© IMaxTree

Запазете линията на деловия стил, като към дънките добавите и класическо сако. Под него може да сте с бял тишърт, или риза с къс ръкав, но оставете сакото да бъде акцента в облеклото ви. Може да заложите на цветно сако в пастелни тонове, което със сигурност ще внесе настроение на работното място.

© Benetton

Изключително тренди този сезон са оувър сайз саката и тези с къси ръкави. Те също биха подхождали перфектно на по-небрежния ви петъчен стайлинг. В галерията от снимки ще намерите и нашите актуални шопинг предложения за пролетен стайлинг със сако и дънки:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser