Преминете към основното съдържание

20 причини да включим карето в летния ни аутфит

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Карето е една от водещите тенденциите това лято и отново ни доказа, че класиката изпъква с елегантност. В галерията ни сме събрали 20 карирани модни находки, които ще ви накарат да включите този десен в летния си аутфит, за да го разнообразите.

Ще видите модели на Burberry, Chanel, Herrera, Jacobs, Lanvin, Scervino и Valli. Те избраха карето за част от моделите в колекциите си лято 2020. Вие сдобихте ли се с поне една такава фешън придобивка, подходяща за сезона?

Карираният стайлинг излъчва стил и никога не остава незабелязан. Подбрали сме едни от най-впечатляващите визии на дизайнерите. А те са такива, благодарение на умелата комбинация между дрехи и аксесоари, но и заради любовта и вниманието им към детайлите. Късите карирани гащеризони определено се откроиха, но и със сигурност се оформят като една от най-желаните модни находки за лятото.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser