Преминете към основното съдържание

20 стайлинг идеи с широки джинси: Как да ги носим, за да изглеждаме стилно?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Кой каза, че джинсите трябва да са плътно прилепнали? Ако до скоро повечето модели в гардероба ни бяха точно такива, напоследък това се промени. По-широките силуети триумфираха стилно, както на подиума, така и по улиците на любимите ни модни столици. Стрийт стайл диктаторките ги носят с блейзъри, кроп топове и ризи.

Широките крачоли са ефектни! Може да ги навиете, или да ги оставите свободно да паднат върху обувките ви, а ако носите сандали с дълги връзки, завържете ги направо върху джинсите.

Нали знаете, че коланът бе задължителен аксесоар към дънките ни, е и това вече не е така. Уличният стил ни дава свобода, така че доверете се на вътрешната ви интуиция, стилизирайте ги така, както на вас ви харесва, но ако се нуждаете от доза стайлинг вдъхновение, момичетата от Хелзинки, Лондон, Милано и Париж са тук, за да ви помогнат.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser