Преминете към основното съдържание

20 стилни колана за ефектен завършек на стайлинга

Галерия

Ако в миналото коланът е служел като обикновен аксесоар, чиято единствена функция е била да държи на място широките ни панталони, сега световните дизайнери изпипват и най-малките му детайли до съвършенство, с цел да допринесе за ефектния завършек на тоалета ни.

Чак до Ренесанса коланите били предимно носени от мъжете. Дамите започват да ги използват като част от облеклото си, едва след като минава модата на корсетите (които между другото се завърнаха с гръм и трясък този сезон).

Дори и днес коланът е част от стайлинга ни, която пренебрегваме от време на време, но ви напомняме, че аксесоарите са неизменна част от ежедневния ни аутфит, така че трябва да им обърнем специално внимание. Какво ще кажете да прибавим два колана, а не един? Това е една от най-смелите тенденции, която забелязахме на модния подиум. Вниманието ни бе привлечено и от ярките цветове, флоралните принтове и блестящите елементи, които съпътстват тазгодишните модели.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser