Преминете към основното съдържание

20 стилни комбинации с миди пола от модните писти

Галерия

Миди полата е стилна и женствена, не случайно имаме доста модели в гардероба, които носим всеки сезон. С какво ги стилизирате най-често? Ако искате да опитате нещо по-различно, разгледайте галерията ни. Подготвили сме ви няколко стайлинг идеи от модния подиум, които ни вдъхновиха да експериментираме. Например, добавете дълги плетени чорапи, вместо чорапогащник – топло и уютно решение за по-студените дни.

Миди полата не е ново явление в модата – истината е, че тя е една от находките, взети назаем от гардероба на 70-те. Но, честно казано, не мислим да я връщаме. Полата с такава дължина може да бъде с А-силует, права, разкроена, с ниска или с висока талия, вариантите са безброй.

Една от любимите ни комбинации е с дебел овърсайз пуловер – стилно, елегантно, но и някак небрежно решение, перфектно за ежедневието.

Полата със средна дължина е идеална за офис стила – линията й следва условията на работния дрескод, излъчва професионализъм, затова често се обличаме така и на работа. Коланът също е наш съюзник, подчертава талията и я прави по-тънка, така че не го забравяйте.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser