Преминете към основното съдържание

20 street style идеи с риза, подходящи за ежедневието

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Начините да носим любимата си риза са толкова много, а след като разгледахме новите идеи на модните диктаторки от улицата, сме още по-вдъхновени. Момичетата на модата изобщо не се притесняват да експериментират, а всеки сезон са все по-изобретателни.

Абсолютен фаворит по улиците на Париж, Милано и Ню Йорк е носенето на риза под рокля, пуловер или топ, така че да се вижда и да контрастира с другата дреха. Комбинациите, които преди ни изглеждаха странно, сега са едни от любимите ни.

Щом става въпрос за риза, няма как да не вземем нещо и от мъжкия гардероб. Широките панталони, овърсайз блейзърите и класическите вратовръзки си партнират перфектно с нея.

Ризата ни превръща в стилни бизнесдами, затова обичайно я носим с права пола и с обувки на висок ток в офиса, но може да постъпим по-смело дори и на работното си място. Какво ще кажете да я стилизираме с кроп топ отгоре и джинси?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser