Преминете към основното съдържание

20 визии с принт на точки, които доказаха, че стилът остава

Галерия

Може и да си мислите, че са твърде ретро и че вече са много далече от сегашните актуални тенденции, но грешите. Нареждат се на челна позиция в нашите класации за елегантни принтове. Извън света на модата, те имат много интересна символика. Кръгът е един от най-разпространените елементи на митологията, изразяващ идеите за единство, безкрайност и съвършенство. Смята се, че изпълнява функцията на знак със защитна сила срещу лоша енергия. Според философските текстове е източник на доброто, а според Християнската символика олицетворява вечността.

Точно това олицетворяват и моделите на Dolce&Gabbana, Erdem, Herrera, Kors, Moschino и Scervino, вечността на непреходното. Стилът остава, без значение от новите тенденции и от смяната на сезоните. Точките са все така ефектни, носещи ретро привкус и много елегантност. Този десен е най-често срещан при роклите. Но и костюмите по нищо не им отстъпиха.

Вие харесвате ли ги или ги смятате за отживелица, която не намира място сред модерните трендове?

Още по етикети

пролет-лято 2020 , точки
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser